Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Personellerine Yönelik Kurum Personellerinin Mesleki Gelişimlerinin Desteklenmesi Eğitimi Düzenlendi

Bingöl Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve araştırma Merkezi olarak Bingöl Tarım ve Orman İl Müdürlüğünce hazırlanan ve Fırat Kalkınma Ajansına sunulan "Kurum Personellerinin Mesleki Gelişimlerinin Desteklenmesi" isimli Teknik Destek Projesi kapsamında Bingöl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Hakan KEÇECİ tarafından 04.02.2019 - 08.02.2019 tarihleri arasında Bingöl Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde görevli veteriner hekim ve ziraat mühendislerine "Hayvanlardan İnsanlara Bulaşan Zoonoz Hastalıklar ve Mücadele Yöntemleri" konularında eğitimler verildi.