Genel İngilizce Kursu (A1 - A2 Seviyeleri)

Genel İngilizce Kursu (A1 – A2 Seviyeleri)

02.10.2020 – 28.10.2020

Başlama Tarihi

30.10.2020

Arş. Gör. Adnan AYDINTÜRK

Eğitiminin Amacı: Temel seviyede iletişim kurma, konuşma, okuma, yazma ve dinleme becerilerini iyi bir seviyeye getirmenin yanı sıra gramer ve kelime bilgilerini geliştirmek.

Eğitime Kimler Katılabilir: Öğrenciler, İngilizceyi ilk defa öğrenecek olanlar, İngilizce bilgisini geliştirmek isteyen herkes.

* Eğitim materyalleri merkezimiz tarafından temin edilecektir.

*Eğitimlerimiz Covid-19 salgınına karşı alınacak tedbirler ışığında yüz yüze yapılacaktır.

Eğitim Gün ve Saatler:

Cuma – Cumartesi ve Pazar günleri saat 17:00 – 20:00 arası

Eğitim Ücreti: 1.500 TL (Üniversitemiz öğrencilerine %15 indirim, Üniversitemiz personeli ve personel eş ve çocuklarına %10 indirim uygulanır.)

NOT: İlan edilen eğitimin açılması için asgari katılımcı sayısı 20’dir.

Başvuru Belgeleri:

Başvuru Yeri: Bingöl Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü (BÜSEM)

Enstitüler Binası Giriş Kat.

Tel:(0426)2160012/5055