Koçluk Practitioner (Uygulayıcı) Eğitim Kursu

11/03/2019 – 13.05.2019

Ebru ATAOĞLU KAYSADU

Pazartesi ve Salı Günleri Saat 18:30 – 20:30 arası

Eğitimin İçeriği: Koçluk nedir? Bir meslek olarak Koçluk, Koçun Görev ve sorumlulukları, Temel Koçluk Becerileri, Koçluk ve Danışmanlık Becerileri, Seansın çerçevelenmesi, Seansın Başlaması, Bilinç Altını Tanıma, Psikiyatri ve Koçluk Arasındaki farklar, Uyum kurma, Empati Dinleme, Hedef Belirleme, Çevresel Faktörlerin Hedefe Etkisi, Değişimin Haritası, Kritik Gedik, Değerlerin Ortaya Çıkarılması, Önceliklerin Belirlenmesi, Güçlü Şorlar, Güçlü Ricalar, Yapılandırma, Geliştirme, Plan kurma, Hipnotik Dil Kalıpları, Bir Meslek Olarak Koçluk Bireylerin hedefe ulaşmasında performansını arttırarak, sosyal yaşamında ve iş hayatında etkin sonuçlar elde etmesine yardımcı olmak, Bireylerin iç potansiyellerinin farkına varmasını sağlayarak hayatında değişimler yaratmak. Bireylerin her durumda yapabilirim inancını taşımasını sağlamak.

Eğitime Kimler Katılabilir: Yaşamında Değişim, Dönüşüm, ve Farkındalık Yaratmak İsteyenler, Kişisel Gelişimine Katkı Sağlamak İsteyenler, Yaşam Koçluğu alanında kariyer hedefi olanlar, Eğitmenler, Psikolojik Danışmanlar, Rehber Öğretmenler, Psikologlar, Öğrenci-Aile konusunda uzmanlaşmak isteyenler, Sağlık çalışanları, siyaset ile uğraşanlar, öğrenciler.

Eğitim Ücreti: 500 TL (Üniversitemiz öğrencilerine %15 indirim, Üniversitemiz personeli ve personel eş ve çocuklarına %10 indirim uygulanır.)

Eğitim Türü: Eğitimi başarıyla tamamlayanlara Bingöl Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından “Koçluk Practitioner” sertifika verilecektir.