NLP Proctationer (Uygulayıcı) Eğitim Kursu

Ebru ATAOĞLU KAYSADU

500TL

Çarşamba ve Cuma Günleri Saat 18:30 – 20:30 arası

Eğitimin İçeriği: NLP Nedir? NLP Varsayımları, Düşünme Biçimleri, Göz Hareketleri, Nasıl Öğreniriz, Beynimiz nasıl çalışır, Soruların yeri nedir, Geçmişi nasıl sileriz, Temsil sitemleri nasıl çalışır, Ruh halimizi nasıl kontrol ederiz? Takıntılardan nasıl kurtuluruz, Çapa Atmak, Meta model soruları, İletişim ve Davranış dilini anlama Zamanın çok çabuk geçtiği, olayların hızla önemini yitirdiği ve insanların robotik varlıklar olarak düşünüldüğü günümüzde, duygu ve düşüncelerimizin DEĞİŞİME uyum sağlayabilmesi için kendimizi nasıl programlamalıyız? Sorusunun cevabını öğrenmek, zaman kazanmak, kendimizi yönetmek. Zor durumları yönetebilmek, kendimizi ifade edebilmek, karşımızdakini anlayabilmek, Nlp ve Koçluğun sonsuz faydalarını her an kullanabilmek.

NLP Açılımı: Neuro Linguistic Programing, yani dil kalıplarıyla davranışsal düzeyde zihnin programlamasıdır.

Neuro ile; insanların görme, işitme, hissetme, koklama ve tatma duyuları ve bu duyuların yönetildiği beyin ve sinir sistemi vurgulanır.

Linguistic ile; yaşam deneyimlerinin dil vasıtası ile kodlanması, dilin deneyim edinme ve değişim süreçlerindeki etkisi vurgulanır.

Programming ile; arzu edilen değişiklikleri gerçekleştirmek üzere, duygu, düşünce ve davranışlarımız üzerinde, bilinçli veya bilinçdışı akıl yardımıyla yapılan yeniden düzenleme biçimi vurgulanmaktadır.

Katılımcıların Kazanımları: NLP Practitioner Sertifika Programı, üç ana basamaktan oluşan profesyonel NLP eğitiminin ilk ve temel aşamasıdır. Daha sonra katılınabilecek Master Practitioner düzeyindeki bir NLP eğitimi, uluslararası standartlara uygun düzenlenmiş bir NLP Practitioner eğitiminin başarılı mezuniyetini gerektirir.

Eğitime Kimler Katılabilir: Kişisel gelişim sektöründe her alanda NLP Koçluğu hizmeti vermeyi hedefleyenler, NLP Uzmanlığı  eğitimi alarak NLP Koçluğunu bir meslek olarak yaşamak isteyenler, danışanlarına bütünsel çözüm sunmayı amaçlayanlar, kendi yaşamına engel olan sınırlayıcı inançlardan özgürleşmek isteyenler, iletişimde ustalaşmak isteyenler, kendini bütünsel olarak tanıyıp keşfedip yaşam dengesini kurmak isteyenler. Öğretmenler, Danışmanlar, Kişisel Gelişim Uzmanları, Yaşam Koçları, Terapistler. (Programa katılım için en az lise mezunu olma şartı aranır).

NLP Eğitimi Sonunda: ” NLP Practitioner Eğitimi ” nden sonra bir bilgisayar gibi zihnimizi programlayabileceğimizi ve bunun sayesinde yepyeni bir hayata kavuşacağımızı göreceksiniz.

Bu eğitim sadece sizi değil; okul, aile ve iş yaşantımızda ilişkide olduğumuz bütün insanları da etkileyecektir.

Çünkü bu eğitim, kendi iç dünyamıza yaptığımız yolculuk sayesinde kendimizi fark etmemize, harika yönlerimizi keşfetmemize, iletişimde daha başarılı olmamıza yarayacak ve yepyeni olasılıklar, fırsatlar sunacaktır.

Bu eğitim bugüne kadar binlerce insanın kendi seçtiği yaşamı yaratmasına yardımcı olmuştur.

Eğitim Ücreti: 500 TL (Üniversitemiz öğrencilerine %15 indirim, Üniversitemiz personeli ve personel eş ve çocuklarına %10 indirim uygulanır.)

Eğitim Türü: “NLP Practitioner Eğitimi” sonunda katılımcılara Bingöl Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından “NLP Practitioner” sertifikası verilecektir.