Öğrenci Koçluğu Eğitimi

25.03.2019 – 10.04.2019

Ebru ATAOĞLU KAYSADU

Hafta içi her gün 15:30 – 18:30 arası

Eğitim Hakkında: Eğitim (Öğrenci) koçları, öğrencilerin yeteneklerini keşfederek kendilerini tanımalarını, güçlü yanlarını belirleyerek gerçekçi bir kariyer planı yapmalarını sağlamaya yönelik çalışmalar yapan, rehberlik eden kişilerdir. Yapacağı çalışmalarda her türlü gizlilik ve etik ilkelere hassasiyetle bağlı eğitim koçları, ilgilendikleri öğrencinin okul başarısının artmasına ileriye dönük hedefler belirlemesine, toplumda uyumlu bireyler olarak başarıyla yetişmelerine katkı sağlar.

Bu eğitimi alacak kursiyerler çalışacakları öğrencilerin kişisel özellik ve yeteneklerine doğru zamanda doğru dokunuşlar yaparak onların hayatlarında yeni ufuklar açıp gelişmelerine rehberlik edebileceklerdir. Öğrencilerinin akademik ve sosyal başarılarını artırıp kariyer planlamalarında birinci derecede katkı sağlayıcı olabileceklerdir.

Eğitime Kimler Katılabilir: Her branştan ilkokul, ortaokul, lise öğretmenleri, öğretmen adayları, her bölümden üniversite öğrencileri, anne-babalar, kişisel gelişimine katkı sağlamak isteyenler, yeni beceriler elde etmek isteyenler, öğrencilerle çalışanlar, öğrencilere, hedef belirleme ve başarıya ulaşma konusunda koçluk yapmak isteyenler ve eğitime ilgi duyan herkes katılabilir.

Eğitim Ücreti: 300 TL (Üniversitemiz öğrencilerine %15 indirim, Üniversitemiz personeli ve personel eş ve çocuklarına %10 indirim uygulanır.)

Eğitim Türü: Eğitimi başarıyla tamamlayanlara “Öğrenci Koçluğu Eğitimi” sertifikası verilecektir.