Sürekli Eğitim Merkezinden "Arıcılık Eğitimi" Kursu

30.03.2020 – 10.04.2020

Hafta İçi Her gün saat 09.00 – 17.00 arası

Eğitimin Amacı:

Arıcılık Kursu ile profesyonel arıcılığa ilk adımı atmış olacaksınız. Kursta Arıcılık yapılırken çevrenizden duyduğunuz belki de yanlış yaptığınız birçok şeyi akademik eğitmenlerimizden doğrusunun nasıl yapıldığını öğreneceksiniz.

Eğitimler ve sağladığımız dokümanlar önceden arıcılık yapmamış kişileri arıcılık yapabilecek düzeye getirmekte olduğu gibi halen arıcılık yapanlarda önemli bilgiler kazandırmaktadır. Arıcılığı daha bilinçli yapma yeteneği kazanacağınız gibi ekonomik kayıplarında oluşmasını engelleyebileceksiniz.

Eğitime Kimler Katılabilir:

- Arıcılık Eğitimi hakkında bilgi almak isteyen herkes katılabilir.

Eğitim Ücreti: 350 TL (Üniversitemiz öğrencilerine %15 indirim, Üniversitemiz personeli ve personel eş ve çocuklarına %10 indirim uygulanır.)

Eğitim Sonunda Verilecek Belge:

Başarı Belgesi (En az %80 devam koşulunu ve sınavını başarıyla tamamlamak koşuluyla)

NOT: İlan edilen eğitimin açılması için asgari katılımcı sayısı 15 kişidir.

Başvuru Yeri:

Bingöl Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü(BÜSEM) Enstitüler Binası Giriş Kat.

Web adresi: busem.bingol.edu.tr