Sürekli Eğitim Merkezinden "Temel Arapça Kursu" Eğitimi

Temel Arapça Kursu Eğitimi (1. Seviye Başlangıç Düzeyi)

27.02.2020 – 20.03.2020

23.03.2020 – 16.04.2020

Prof. Dr. Ousama EKHTIAR

48 Saat (32 Saat teorik – 16 Saat Uygulama)

Eğitiminin Amacı: Temel seviyede iletişim kurma, konuşma, okuma, yazma ve dinleme becerilerini iyi bir seviyeye getirmenin yanı sıra kelime bilgisini de geliştirmeyi amaçlar.

Eğitime Kimler Katılabilir: Öğrenciler, Arapçayı ilk defa öğrenecek olanlar, Arapça dilini geliştirmek isteyen herkes.

Eğitim Gün ve Saatler: Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri saat 16:00 – 19:00 arası

Eğitim Ücreti: 400 TL (Üniversitemiz öğrencilerine %15 indirim, Üniversitemiz personeli ve personel eş ve çocuklarına %10 indirim uygulanır.)

Eğitim Türü: Eğitimi başarıyla tamamlayanlara Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Temel Arapça Kursu Eğitimi” sertifikası verilecektir.

NOT: İlan edilen eğitimin açılması için asgari katılımcı sayısı 20’dir.

Başvuru Yeri: Bingöl Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü(BÜSEM)

Enstitüler Binası Giriş Kat.