Sürekli Eğitim Merkezinden "Yönetici Koçluğu Eğitimi" Kursu

17.06.2019 – 04.07.2019

Ebru ATAOĞLU KAYSADU

Hafta İçi Hergün Saat 17:00-20:00 arası

Eğitim Hakkında: Yönetici Koçluğu Sertifika Programı ile birlikte danışanlarınızın kariyerlerine destek olabilir, iş yaşantılarında hedeflerine ulaşmalarını sağlayabilir, iş-aile-sosyal yaşantılarında denge kurmalarını sağlayarak arzu ettikleri değişim ve dönüşüm sürecine rehberlik edebilirsiniz. Kurumsal alanda yöneticilerin daha etkin liderlik ve yöneticilik yapabilmeleri, ekipleriyle birlikte daha verimli sonuçlar elde edebilmeleri için koçluk becerilerini bir araç olarak kullanarak modern yönetim sistemini benimsemelerini amaçlar. Koçluk metodolojisiyle bütünleşen Koç Yönetici kavramı artık dünyanın gelişmiş ülkelerinde çalışanlardan talep edilmektedir. Koç Yöneticiler kurumların devamlılığına, verimliliğine, karlılığına katkıda bulunmaktadırlar. Mesleki Yeterlilik Kurulu'nun yayımladığı Koçluk Meslek Standartları'na uygun uluslararası standartlarda bir eğitim alarak Yönetici Koçu olabilirsiniz.

Kazanımlar: Yöneticinin koçluk becerileri gelişir, Takım üyeleri ile iletişimi güçlenir, Doğru yerde doğru zamanda doğru insan kaynağını organize etme becerisi kazanır, Kaynakları etkili kullanma becerisi gelişir, Fark yaratan A takımı oluşur, Stratejik yönetim anlayışı gelişir, Duruma özgü liderlik modeliyle performans artar.

Eğitime Kimler Katılabilir: İş yaşamında kendini geliştirmek isteyenler, Hayatlarında kendisini gerçekleştirmek için itici bir güce ihtiyaç duyanlar, Hayalleri ve hedefleri olanlar, Bireylerle iletişimini güçlendirmek isteyenler, Eğitimciler, Özel eğitmenler, Kişisel gelişim konusunda farklılaşmak isteyen ve programa ilgi duyan herkes katılabilir.

Eğitim Ücreti: 700 TL (Üniversitemiz öğrencilerine %15 indirim, Üniversitemiz personeli ve personel eş ve çocuklarına %10 indirim uygulanır.)

Eğitim Türü: Eğitimi başarıyla tamamlayanlara “YÖNETİCİ KOÇLUĞU EĞİTİMİ” sertifikası verilecektir.