Temel Fotoğrafçılık Eğitimi Kursu Başvuru Süresi Uzatıldı

16.03.2019 – 19.05.2019

Öğr. Gör. Ali Murat MIRÇIK

Cumartesi ve Pazar Günleri Saat 14:00 – 16:00 arası

• Daha önce son başvuru tarihi 01.03.2019 olarak belirtilen Temel Fotoğrafçılık Eğitimi Kursumuzun başvuru süresi uzatılarak son başvuru tarihi 14.03.2019 olmuştur.

Eğitimin İçeriği: Fotoğrafçılık tarihi, Makine çekim bilgileri, Stüdyo uygulamaları, Dış çekim uygulaması, Stüdyo makineleri ve yapay ışıklar, Dış çekim uygulaması, Fotoğraf gösterisi hazırlama, Portfolyo ve fotoğraf projesi hazırlama.

Eğitimin Amacı ve Hedefi: Bu ders temel fotoğrafçılık bilgilerini vermeyi amaçlamaktadır. Haftalık sunumların ve uygulama ödevlerinin yanı sıra, fotoğrafçıların karşılaştığı sorunlar ve etik konular da ele alınacaktır. Bu dersin en önemli amacı ise öğrencilerin sadece deklanşöre basarak fotoğraf çekmesini değil, kelimelerden çok daha güçlü bir etkiye sahip görüntülerin anlamını keşfedebilmeleri ve güçlü bir fotoğraf kompozisyonu yaratarak anlatım dillerini geliştirmelerini sağlamaktır.

Eğitime Kimler Katılabilir: Eğitime 14 yaş üstü fotoğrafçılık eğitimine ilgi duyan herkes başvurabilir.

Eğitim Ücreti: 200 TL (Üniversitemiz öğrencilerine %15 indirim, Üniversitemiz personeli ve personel eş ve çocuklarına %10 indirim uygulanır.)

Eğitim Türü: “Temel Fotoğrafçılık Eğitimi Kursu” sonunda katılımcılara Bingöl Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi onaylı “Temel Fotoğrafçılık” katılım belgesi verilecektir.

• Eğtime katılmak için asgari yarı profesyonel bir cihazınızın bulunması gerekmektedir.