Yönetici Koçluğu Eğitimi Seminer Programı Düzenlendi

Bingöl Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen "Yönetici Koçluğu Eğitim Semineri" Kişisel gelişim ve Eğitim Uzmanı Ebru ATAOĞLU KAYSADU tarafından Bingöl Üniversitesi Fuat Sezgin Konferans Salonunda verildi.

Yöneticilik ve Liderlik, Zaman ve Stres Yönetimi, Takım çalışması ve daha bir çok konuyu içinde barındıran  ve yğun katılımın olduğu seminerde konuşan Kişisel Gelişim ve Eğitim Uzmanı Ebru ATAOĞLU KAYSADU; Kazanımlar konusuna baktığımızda, yöneticinin koçluk becerileri gelişir takım üyeleri ile iletişimi güçlenir, doğru yer ve zamanda doğru insan kaynağını organize etme becerisi gelişir. fark atan  A takımı oluşur.

İş yaşamında kendini geliştirmek isteyenler, hayatlarında kendisini ileriye dönük taşımak isteyenler, hayalleri ve hedefleri olanlar, bireylerle iletişimi güçlendirmek isteyenler, eğitimciler, özel eğitmenler, kişisel gelişim konusunda farklılaşmak isteyen ve programa ilgi duyan herkes eğitime katılabilir denildi.